středa 30. března 2011

Bleskově spíchnutý turnaj

Ptám se Vás, zda se chceme zúčastnit turnaje konaného v sobotu 9.4. na umělé trávě ZŠ Janouškové, RED DEVILS CUP.

Je to dost narychlo spíchnuté horkou jehlou, proto Vás prosím o bleskovou reakci na diskuzi, zda máte zájem.. Rozhodnutí padne o přihlášení padne až podle počtu přihlášených, každopádně by měl být turnaj případně přihlášen co nejdříve.

Vím, že je v domluvě i přátelák s Excaliburem dne 10.4., to musíme také zvážit..

Propozice RED DEVILS CUP

Startovné: V případě hezkého počasí na venkovním hřišti 1.000,- Kč, za špatného počasí v nafukovací hale 1.100,- Kč Hrací systém: Základní skupiny - Turnaj je určen pro 12 mužstev. Mužstva jsou rozdělena do 3 čtyřčlenných základních skupin, ve kterých hraje každý s každým. Za vítězství se udělují tři body, za remízu jeden. Mužstva umístěná na prvních dvou místech a dvě nejlepší mužstva ze třetích míst základních skupin postoupí do vyřazovací části (dále jen Play-off).

Hrací doba v základní skupině: 1x15 minut, bez přestávek a time-outů. O pořadí ve skupinách rozhoduje: počet bodů vzájemný zápas rozdíl skóre větší počet vstřelených branek los

V případě stejného počtu bodů tří a více mužstev rozhoduje mezi těmito mužstvy minitabulka dle předchozího odstavce.

Play-off - Hrací doba v Play-off: 2x10 minut, bez přestávek a time-outů. Finále 2x15 minut. Při nerozhodném výsledku v zápasech vyřazovací části se neprodlužuje, rovnou se kopou na každé straně tři pokutové kopy.

Časový harmonogram turnaje:

Začátek v 8.00 hod., finále v 17.00 hod., po skončení finále cca v 17.30 hod vyhlášení výsledků a předání cen.

Skupina A: 08.00 - 09.55 hod. Skupina B: 10.00 - 11.55 hod. Skupina C: 12.00 - 13.55 hod. Čtvrtfinále: 14.00 - 15.35 hod. Semifinále: 15.40 - 16.25 hod. O třetí místo: 16.30 hod. Finále: 17.00 hod.

Občerstvení: Základní občerstvení bude zajištěno přímo na hřišti Pravidla: Bude se hrát podle platných pravidel futsalu (bez akumulovaných faulů). Pro informaci vybíráme nejdůležitější z nich:

Počet hráčů 4+1 a střídání v průběhu hry Míč - hraje se míčem č. 4 Brankář rozehrává všechny míče pouze rukou (s výjimkou míče ze hry), musí rozehrát do čtyř vteřin a to i v případě, že hraje nohou mimo brankoviště na své polovině; může vyhazovat i přes půlící čáru Auty + rohy se kopou, musí být rozehrány do čtyř vteřin, totéž platí i při trestných kopech, změna: vzdálenost soupeřova hráče minimálně 3 metry Skluz, pokud není veden proti osobě nebo jiným nebezpečným způsobem, se netrestá, v jiném případě je trestán přímým kopem, pokud je nebezpečně ohrožen protihráč, trestá se navíc napomenutím Červená karta znamená vyloučení na 2 minuty + do konce utkání, po uplynutí dvou minut nastoupí spoluhráč na hřiště. Hráč, který bude vyloučen, smí nastoupit v následujícím utkání Kontumace: nejnižší počet hráčů na hřišti je 2+1, při dalším oslabení je výsledek kontumován 3 : 0 Čekací doba: není! Žádáme mužstva o dochvilnost, aby byla připravena alespoň 5 minut před zahájením zápasu a nebyl tak narušen časový plán a nedošlo ke kontumacím Pojištění: turnaj není pojištěn a každý startuje na vlastní nebezpečí! Poznámka: pořadatel si vyhrazuje právo na změnu programu.


Tak pánové, co nejdřív se vyjádřete, zda máte zájem o turnaj.. Stačí jedoduše ANO / NE.

úterý 29. března 2011

Zajímavé statistiky od počátku klubu

Dnes jsem si pro Vás opět po nějaké té době připravil lahůdku v podobě hostorických statistik. Jednat se bude o odehrané zápasy celkem a vstřelené branky celkem. Jak si kdo stojí v historických tabulkách? Do dnešního dne si dres Carpe Diem obléklo 26 hráčů, z nichž rovným 21 se podařilo skórovat. Proaztím tři hráči překročili bájnou hranici sta utkání za klub od jeho založení. Je tedy možné je právoplatně považovat za inventář klubu. Jednomu hráíči se podařilo vsítit více než 50 branek. Na závěr jsem si pro vás připravil graf podílu vstřelených branek jednotlivců. Jako zajímavost bych vypích fakt, že Pája, Olin a Martin vstřelili dohromady do tuto chvíle přesně polovinu branek celého týmu od jeho slavného narození.. .


Tabulka odehraných utkání za klub:

.

125 - Pája

109 - Olin

101 - Boris

89 - Michaldo

84 - Ríša

72 - Martin M.

71 - Vláďa L.

67 - Nekwish

59 - Martin H.

58 - Kuba, Lukáš

31 - Dan

17 - David

13 - Dub

10 - Lob

9 - Culiš

6 - Jakub, Roman Š.

5 - Petr, Ondra

3 - Vláďa M., Gamba

2 - Sykec, Alex , Žoček, Jara .
.
.


Tabulka vstřelených branek za klub:

.

59 - Pája

49 - Olin

46 - Martin M.

31 - Lukáš

30 - Michaldo

19 - Boris

18 - Ríša

17 - Vláďa L.

11 - Kuba

6 - David

5 - Dan

4 - Dub

3 - Nekwish

2 - Culiš, Vláďa M.

1 - Lob, Petr, Alex, Jakub, Gamba, Ondra

.

Nepochybuji o tom, že tabulka po jarní části soutěže dozná změn. Hráči, kteří už nejsou aktivními členy klubu budou postupně klesat v obou tabulkách, což je logické. Martin se na jaře jistě vyhoupne na druhou, a možná i první pozici ve střelecké tabulce a Michaldo, dle mého názoru půjde na 4. místo historických střeleckých tabulek. Rovněž nováčci promluví do pořadí.. Co se týče tabulky odehraných utkání, největší událostí jara, pokud bude přát Michaldovi zdraví, je jeho atak jubilejního stého utkání v dresu Carpe. . A nakonec slíbený podílový graf..

.


pondělí 28. března 2011

Mimoklubová aktivita

Dnešní článek bude zcela jiný než ostatní zde. Jedná se moji mimoklubovou aktivitu. Nedávno jsem na Frekvenci 1 slyšel, že firma Oriflame udělala také malé výběrové řízení na nový text pro Ewu Farnou. Nelenil jsem a pustil se do díla, jelikož texty jsou mým koníčkem. Podmínkou pro nový text bylo, abych se ve třech případech nenápadně zmínil o Oriflame, nebo něčím, co je se značkou spojeno..

. Včera tedy pár řádků vzniklo a já váhám, zda ho mám poslat na uvedenou adresu.. Proč váhám? Text jsem pojal jak jinak, než po svém.. Pájovský styl se prostě nezapře a mám mírné obavy, že zrovna v Esu, či na Óčku by se hit nehrál.. :-)


No posuďte sami.. Ewin styl to zrovna není.. Co myslíte? . Píseň se jmenuje – Zase budu zářit – a romanticky pojednává o mladé dívce, která dostatečně nepečovala o svůj zevnějšek a až kosmetika firmy Oriflame ji opět vrátil do života. .



Zase budu zářit


Vypadám jak mrtvá krysa,

Ze řeznictví u Vavrysa,

Tváře mám jak nebroušený struhadlo.

Dřív jsem byla sexy kvítko,

Teď mám zuby jako sítko,

Nadšení z mé krásy jaksi opadlo.



REF:

Použiju krémy,

Koupím si je na rožku,

A bez známky trémy,

Nanesu na pokožku.

Zase budu zářit,

Ať jsou zimy, nebo parna,

Zase budu zářit,

jako Ewa Farna!



Za Oriflame pálka,

Však s beďarama válka,

Je už díky krémům téměř u konce.

Už su zase kočka,

Mám na pupíku cvočka,

V sukýnce si vedu domů Japonce.



REF: Použiju krémy..


Tak co na to pánové říkáte, stane se píseň novým hitem Ewy? Posuďte, poraďte.. :-)

pátek 25. března 2011

Tréninky!

Dnes přicházím pro někoho s dobrou, pro někoho se zlou zprávou. Potvrzuji začátek tréninků. Dnes se mi ozval správce hřiště, že naše tréninky budou nikoliv v úterý, ale každou středu od 19:30hodin. Doufám, že změna z úterý na středu není pro Vás nijak zásadní a čas si budete moct udělat.
První trénink tedy připadá na středu 6.dubna, od 19:30! Věřím v hojnou účast, jak tomu bylo na našem posledním srazu ve Varně..
Hřiště: Řečkovice - jako na podzim..

čtvrtek 24. března 2011

Zápas s Antabusem zrušen

Nedělní přátelák s Antabusem byl zrušen. Soupeř by se nesešel v potřebném počtu. O dalším průběhu kauzy Vás budu informovat..

pondělí 21. března 2011

Připomenutí nedělního špílu

Připomínám, že za 6 dní, v neděli 27.března sehrajeme přátelák s Anatbusáckými tygry. Nebudu se ptát na účast, věřím, že nás dorazí co nejvíce. Hřiště je na ulici Sladkého, nikdy jsem tam nebyl, takže Vám nemůžu poradit, budu bloudit stejně jako ostatní.

Sraz je ve 14:45! Začátek v 15:00!

Páteční sraz vyšel na výbornou

V pátek jsme byli zakalit. Bylo to fajn, velmi příjemně mě překvapila vysoká účast. Většinou hodně lidí napíše, že dojde a nakonec skutek utek. Tentokrát dorazili všichni do jednoho! No dorazili, potížista Lukáš se během večera ani neobtěžoval dojít k našemu stolu a celou dobu tokal s čepýřil se nad nějakou slečnou v druhé části lokálu. Přesto nás sedělo u stolu deset, což je nový oficiální rekord uznaný EFR - Evropskou Federací Rekordů.

V úvodu večera bylo schváleno, že nové štulpny se prozatím kupovat nebudou. Pokud by je někdo opravdu chtěl, ať mi řekne a objednají se. Důležitou zprávou bylo, že od poloviny příštího měsíce začíná ve Varně za barem pracovat sir Nekwish, čehož by se dalo v budoucnu častokrát využít a věřím, že se tak i stane. Došlo ke schválení placení poplatků Pájovi jakožto vedoucímu a stejně tak i za služební telefon. Na ostatní klubové záležitosti se vesměs nedostalo..

Děkuji všem za účast, bylo to příjemné posezení a těším se na další, tentokrát k uvítání léta a ukončení sezony. Termín: červen.

pátek 18. března 2011

Přátelák + tréninky s Atabusem

Článek rozdělím do dvou částí, abych nepletl pátý přes devátý a do toho ještě jablka s hruškama. Začnu přátelským zápasem s Anatbusem. Polda a já jsme ukuli plán na společný přátelský zápas, který se uskuteční v neděli 27.3. v 15:00 v Komárově. (přesnou adresu a polohu hřiště dodám)
Proto Vás chci požádat, aby jste si udělali čas v co největším počtu a dorazili.
Další přátelák je předběžně naplánován na týden po, tedy 3.4., tento termín je zatím však komplikovaný a jistý tak na 50 procent. Na hřišti se totiž něco hraje, tuším že mezinárodní zápas v petangue.
Každopádně si tedy zapiště termín 27.března, sraz v 14:45 ! Myslím, že se jedná o hřiště klasických rozměrů, jako v soutěži.
.
Druhá část článku se týká důležité věci a to tréninků pod širým nebem. Na popud Poldy, jsem zatelefonoval správci hřiště v Řečkovicích, kde jsme trénovali, zda bude volný termín i na jaře. Vyjádření se má asi takto: Je jeden volný termín, stejný jako na podzim - úterý od půl 8 - ovšem má to zatím háček. O termín bojujeme na dálku s jiným týmem, takže zatím to nemáme jistý. Každopádně se druhý tým zatím neozývá a tak to vypadá, že dostaneme přednost. Bližší informace o vyvrbení situace Vám přinesu koncem měsíce, kdy mě má dát správce vědět.
Ještě pro úplnost, tréninky na umělé trávě všeobecně v Řečkovicích začínají až od dubna, to znamená že první trénink by připadal při dobrém počasí na 5.dubna!

čtvrtek 17. března 2011

Skromný návrh

Vidím, že se k situaci kolem služebního telefonu stavíte celkem kladně, proto neváhám a pokusím se Vám nabídnout ještě větší spoluúčast na chodu klubu. Neberte to tak, že byste se vydávali zbytečně z peněz, spíš by to mělo být chápáno tak, že do klubu po odevzdání peněz ještě více patříte a zapadáte..
.
O co jde? Ano, Olin už nastínil, že by nebylo na škodu platit i mě Páju, jakožto krále a vedoucího klubu. Moje angažování se měsíčně stojí několik desítek, někdy stovek korun a především moře času.. :-) U počítače strávám týdně mnoho hodin, abych Vám přinesl nové horké novinky, projezdím litry a litry benzínu kvůli různému zařizování a stres, jaký zažívám by si také zasloužil ocenenění..
.
Proto navrhnu nějakou přijatelnou hodinovou taxu, jakou bych si představoval od Vás dostávat..
Buďme skromní a držme se při zemi.. jelikož bych Vám nerad odrbával, takže takových 65 za hodinu by bylo adekvátních, ne?
.Každý den se klubu v průměru věnuji hodinu, včetně víkendů. To tedy máme 455 korun týdně..
Za měsíc částka dosahuje cca +/- 2000 korun.. Stále si rozumíme, ano? :-))
.
To znamená, že by jste mě platili dohromady 2000 korun měsíčně, plus služební telefon. Sakum prdum!
Aby jste neřekli, že nevíte částku na hlavu a že je něco neprůhledné, hravě Vám ji spočítám.. (při 11 lidech)
  • Plat králi: 181 Kč / osoba

  • Služební telefon: 40 Kč / osoba

  • Celkem: 221 Kč / osoba

Co tomu říkáte? Domluvíme se tak? Vždyť dvě stovky nejsou moc a za bezproblémový a klidný chod klubu to stojí, ne? :-)

Poslední neznámou zůstává datum výplaty. Byl bych rád, kdyby mi peníze chodili na účet k 15.tému každého měsíce. Zprávu pro příjemce uveďte svoje jméno. Teď v březnu už to bohužel nestihnem, tak zkušebním měsícem určuji duben. Spoždění platby si bude žádat penále. :-))

Děkuji

středa 16. března 2011

Polejvání jazyku

V pátek jdeme kolektivně polít jazyk, jak už všichni víme. Jen zde chci potvrdit dříve zvolené místo a čas.
Párty je v klubové hospodě VARNA, začátek v 19:30.
Prosím Vás o co největší dochvylnost, ať tam nesedím od půl sám..
Rezervace je u stolu jako minule.
.
Tím největším překvapením a zároveň potěšením pro mě je téměř maximální účast!
Účast přislíbili: Boris, Michaldo, Daníček, Kuba, Olin, Nekwish, Martin M., Lukáš, Pája. Dále pokud bude stíhat, tak i Sykec.
Vím, že klubová akce je především chlapecká akce, ale je možné, že dorazí i Lucka. (zatím tak na 50 procent, rozmýšlí se) Jak je napsáno v moudrých análech, já jsem sice hlava klubu, ale Lucka je krk, který hlavou hýbe. Proto je neodmyslitelnou součástí klubu..
Jediným voříškem zůstává Vláďa. Posílal jsem mu tři SMS, nejprve pozvání, poté znovu pozvání, tentokrát naléhavější a potřetí vynadání a sprosté urážky. Ani na jednu z SMS mě nepřišla odpověď. Až včera mě odpoledne v šalině překvapily zprávy o nedoručení zpráv. Nevím, asi si Vláďa změnil číslo, či co. Jsem ovšem přesvědčen, že dorazí i on. Nějaká dobrá duše, co jste s ním v intimním kontaktu mu prosím dejte vědět. Díky.
Takže v pátek, v půl osmé naviděnou..
P.S.: ... a vemte si sebou hodně peněz... na štuplny, pokud se dohodneme a taky na ten můj telefon, ať máte tarif za březen splněnej.. :-)

pátek 11. března 2011

Služební telefon

Dnes k Vám jdu s nápadem, který svým kuriózním obsahem rozveselí jistě nejednu zachmuřelou duši. Co kdyby jste mě platili služební telefon? :-))))
.
Pánové, ruku na srdce. Furt všechny obvolávám, obepisuju a já už nemám pomalu ani na chleba.. Proto přicházím (v žertu) s průlomovým návrhem, jaký nemá u druhotřídových mančaftů obdoby.
.
Můj návrh..
V týmu nás je cca 11 kousků, když nepočítám Loba. Kdyby jste mě každý měsíc přispívali každej dvackou, tak bych měl cca 440 na kredit a mohl bych vám volat a psát dle libosti..
.
Svůj souhlas / nesouhlas můžete vyjádřit v obnovené anketě a na diskuzi jakbysmet. :-)

pondělí 7. března 2011

Předběžný rozpis jarní části soutěže

Strány BAF vyvrhli na světlo světa dnešním dnem předběžný rozpis zápasů jarních částí. Vyjímkou nebyla ani naše 2.D třída a tak Vás můžu seznámit s datumy našich zápasů. Sezona nám začne za měsíc a pár dní. Chci upozornit, že se jedná o PŘEDBĚŽNÝ rozpis a ledacos se může ještě změnit. Konečnou podobu dozná až dnem 30.března, kdy se zúčastním zahajovací schůze všech brněnských klubu, která se bude konat tradičně na Okruhu v Novém Lískovci. Zde bude rozpis schválen a prohlášen za neměnný.
.
16. KOLO - MUTĚNICKÁ
Neděle 17.4.
13:10 - Torcida vs. Carpe Diem
.
17. a 18. KOLO - MUTĚNICKÁ
Neděle 24.4.
09:50 - Carpe Diem vs. BB Press B
11:30 - Carpe Diem vs. Deportivo
.
19. a 20. KOLO - MUTĚNICKÁ
Neděle 1.5.
12:20 - Carpe Diem vs. Red Devils
13:10 - Carpe Diem vs. Fauna B
.
21. a 22. KOLO - MUTĚNICKÁ
Neděle 15.5.
10:40 - Jezdci vs. Carpe Diem
11:30 - Debakl vs. Carpe Diem
.
23. a 24. KOLO - NOVOLÍŠEŇSKÁ
Neděle 22.5.
12:20 - Carpe Diem vs. Poclain B
14:00 - Carpe Diem vs. SK Líšeň C
.
25. a 26. KOLO - NOVOLÍŠEŇSKÁ
Neděle 5.6.
10:40 - Carpe Diem vs. Celeano
11:30 - Carpe Diem vs. FC Vinohrady
.
27. a 28. KOLO - NOVOLÍŠEŇSKÁ
Neděle 12.6.
12:20 - Carpe Diem vs. Pentatron
14:00 - Carpe Diem vs. Kobas
.
29. a 30. KOLO - NOVOLÍŠEŇSKÁ
19.6.
13:10 - Carpe Diem vs. Classic
14:50 - Carpe Diem vs. Schalke
.
První polovinu soutěže odehrajeme na hřišti Mutěnická, druhou polovinu na Novolíšeňské. Společně s rozpisem soutěže jsem znovurozběhl odkaz OMLUVENKY ZÁPASÚ. Je možné, že už máte naplánovanou nějakou dovolenou a termíny se kryjí, proto pokud už víte, že nemůžete v některém termínu, napiště se..
.
Rozpis si prosím všichni důkladně prostudujte, vytiskněte, vylepte na viditelné místo a každý den se k němu modlete.

sobota 5. března 2011

Pár sezonní grafických statistik

Včera jsem se v rámci zdokonalování se v Excelu vrhl do některých statistik klubu po podzimu sezony 2010 / 2011. Pojal sem to tak nějak tvořivě. žádný čísílka a tabulky, jednoduše jsem se pokusil vše vyjádřit ve grafech. Vše souvisí také s vyjádřením, jak moc se těším na jarní část, jinak bych se do toho nepouštěl..
.
Graf č.1
Vyjadřuje velice zajímvou věc. Je to znázornění, kolik jsme měli v sezoně hráčů na střídání. Začátek sezony byl opět plný očekávání, lidí bylo vícero. Postupem času docházka upadala i z důvodu častého zranění, či nemocí hráčů. Tento graf jsem vytvořil především z důvodu, abych si sám odpověděl na otázku, proč jsme brali dva nové hráče.





.


.


.
Graf č.2
Kanadské bodování hráčů. Na podzim to nebyla žádná hitparáda, to můsíme uznat. Na čele je Vláďa s Pájou. Vláďa díky méně odehraných zápasů zaujímá pomyslnou zlatou příčku, jak je to dále se můžete podívat sami..














.
Graf č.3
V tomto grafu naleznete počet vstřelených branek jednotlivých hráčů Na čele opět Vláďa s Pájou.













.
Graf č.4
Je to vlastně to samé v bledě modrém, jako graf minulý. Jen jsem zde vyjádřil brankový podíl na celkovém počtu 15 vstřelených branek za podzimní část.














.
Graf č.5
Zde se můžete pokochat, nebo naopak zpytovat svědomí nad odehranými zápasy v podzimní části. Jen tři hráči v mužstvu odehrál plný počet zápasů.



.










.
Graf č.6
Dostáváme se k tzv. žalostným grafům našeho klubu. Je zde vyjádřen poměr vstřelených branek. Kolikrát jsme za sezonu nevstřelili ani branku, kolikrát jednu atd.. Vše vyjádřeno pomocí podílového grafu.



.










.
.
Graf č.7
Opět podobný graf jako minule. Zde se ovšem můžeme podívat, jak námi naše střelecká impotence lomcovala během celého podzimu. Konec byl přímo hororový..



.











.
Graf č.8
Opačné statistiky, jedná se branky obdržené. Podílový graf nám ukáže kolik procent počtu branek jsem obdrželi.


.











.
.
Graf č.9
Poslední statistika nám ukáže, jak jsme si stáli během sezony v obdržených brankách. Krom nepovedeného zápasu s Líšní jde o celkem slušnou statistiku.















.
.
.
Doufejme, že se Vám všechny ty barvičky líbí a jste z nich na aspoň trochu na větvičce. :-)

pátek 4. března 2011

Výběr štulpen

Na diskuzi se vyjádřilo již dost lidí, aby mohl být schválen nákup nových štulpen. Ti co se nevyjádřili dosud, nechť se na to nevykašlou a i dodatečně napíší svůj názor..
.
Aby jste neřekli, že su nějakej uzurpátor ( http://cs.wikipedia.org/wiki/Uzurp%C3%A1tor ), dám Vám na výběr ze tří barevných kombinací štulpen. Já vím, možná je to někomu jedno, v jakých štulpnách dostáváme na prdel, jiný si však může potrpět na své image a dbá na to, jak při hře vypadá..
.
1. El Classico - kombinace oranžové s černou - naše klasika ve které hráváme a prohráváme..
.
2. El Bombardero - kombinace bílé s černou - netradiční kombinace vzhledem k naší oranžovočerné. Jedná se o úplně jinou barvu, než jakou na dresech vyznáváme a proto se mě líbí. Bílou a černou se nedá nic pokazit, se říká.. A v tomto případě to podle mě platí. Bílá oživuje a dodává svěžest naší "popelnici".
.
3. El Negro - kombinace černé s oranžovou - i tento model se mě zdá býti přitažlivý. Váhám mezi Negrem a Bombardérem. Černá, jak známo z dějin představuje především strach. Má za úkol soupeře zastrašit a ukáznit ještě před utkáním. Pokud na hřišti nic nepředvedem, alespoň můžeme vypadat nebezpečně, ne?
.
Tak pánové, kdo má zájem se vyjádřit k tématu, má možnost a rovněž má právo vybrat z těchto tří kombinací. Pokud se na to vykašlete, beru jako že je Vám to jedno a objednám podle své vlastní nejlepší vůle. V tomto případě na nikoho nenaléhám, výběr, či nevýběr je čistě na Vašem uvážení.

čtvrtek 3. března 2011

Venkovní tréninky s Antabusem

Oblíbené téma všech – venkovní tréninky. Antabus nedávno navrhl pokračování venkovních tréninků, zhruba od poloviny března. Vše se bude odvíjet od počasí. Pokud bude mráz, tak to skrečujeme do doby, než se počasí trochu umoudří..
Chci se Vás tedy zeptat, kdo by chodil..? Kdo by SKUTEČNĚ CHODIL!!! Nezajímají mě výmluvy, chci buď dvě, nebo tři písmena a to tyto: ANO / NE.
Prosím nepiště, že budete chodit, jestli Vám do toho něco nevleze, nebo jestli budete moc, tak dojdete. To je mě k hovnu! Ani slova typu… jestli budu zdráv.. Prostě a jednoduše, máš zájem chodit?? ANO – NE.
Zkušenosti z minula hovoří jasně. Odhlasovali jsme si tehdá tréninky nejméně v osmi lidech a chodili s bídou čtyři. Toho se chci vyvarovat, souhlasné odpovědi piště jen Ti, kdo má skutečný zájem chodit!!!! Nesouhlasné, všichno ostatní..
Prosím Oldu, aby do kolonky nepsal zase pi*oviny, rád bych dostal vyjádření od co nejvíce lidí a pokud svedeš téma na něco jiného, pár trdel se toho určitě chytne (viz. čí jsou to nohy?) :-)
VYJÁDŘETE SE VŠICHNI NA DISKUZI, DÍKY!!!

Připomenutí akce, místo konání neznámé..

Připomínám zde společnou klubovou akci, která se bude konat v pátek, dne 18.března v blíže nespecifikovaném restauračním zařízení. Máte nějaký návrh? Jste někdo ochotný zařídit někde rezervačku?
Pozvání na akci se samozřejmě tradičně týká i přátel klubu, jeho bývalých členů a obdivovatelů.

Návrh na nákup

Pánové, množí se reklamace a připomínky na proděravělost a ošuntělost našich štulpen. Gumičky leckdy povolili, chrániče jsou obnažené dírou a o natržených okrajích ani nemluvě. Vznáším tedy návrh na koupi nových štulpen.
.
Informoval jsem se a jeden pár stojí 85 korun. Koupilo by se 10 párů, protože máme 10 dresů. Ať počítám jak počítám, trojčlenkou, zlomkem, či derivací… vychází mě 850 korun celkem. K tomu připočteme poštovné 120 korun a jsme na finální ceně 970 korun.
Při 10ti lidech by tedy celková částka činila 97 korun na osobu! Vyjádřete se všichni na diskuzi prosím. (Kuba,Boris,Ríša,Dan,Vláďa,Michaldo,Pája,Martin,Sykec,Petr)
.
Co si o návrhu myslíte? Jste pro nákup nových štulpen?
Částka by se vybrala onoho 18.března při klubové hospodské akci.. (pravda je, že už nemám za co se nažrat) :-)

Alex zůstává v Chelsea

Nebývale rušno je v posledních dnech na přestupovm trhu. I dnes Vám přináším čerstvé zprávy ze zákulisí našeho klubu a o jejich transferových aktivitách.
.
Po delší době se mě dostalo konečného rozhodnutí velké mladé brazilské naděje, Alexe Nobilise da Silva. Alex nemá bohužel v současnosti v plánu sepnout sychrhajskou svůj život s naším brněnským velkoklubem. Nadále tedy zůstává hráčem Chelsea FC, kterého do anglického klubu přivedl někdejší trenér José Mourinho.
.
Krátké vyjádření Alexe:
"Jsem dost rozlítanej a snažím se spousty zábavných činností omezovat a nahrazovat je povinnostmi, takže s vámi bohužel nebudu moct hrát. Jste skvělý tým, zvládnete to levou zadní i beze mě. Tímto zdravím všechny členy Carpe Diem a přeju hodně zdaru!" Alex
..
Jednání se tedy nezdařila a jsou v tuto chvíli u konce... to nic nemění na faktu, že dvě velké posily máme již téměř v kapse. Jééé, jak já bych si dal třešňovou kapsu.. :-P

středa 2. března 2011

Sykec před podpisem smlouvy

Jen pár hodin po pomyslném podepsání smluv s Petrem se pomalu rýsuje i další velký příchod do klubu. Michal „Sykec“ Sýkora se v nejbližších dnes stane druhou neméně důležitou posilou pro jarní část soutěže.
.
Na rozdíl od Petra, který byl v době nákupu volným hráčem na trhu, u Sykece je to mnohem komplikovanější. Jeho bývalý zaměstnavatel, někdejší slavný futsalový klub Stará Pekárna se nechce vzdát práv na tohoto špílmachra. SP si diktují nejrůznější nesmyslné podmínky, za jakých by bylo ochotno propustit Michala do řad moderního světového velkoklubu Carpe Diem. Aby toho však nebylo málo, také Michal přišel s nepřiměřeně přemrštěnými osobními platovými podmínkami. Jeho 118tisíc korun měsíčně je nehorázná suma, na což klub nemohl přistoupit. Po vleklém vyjednávání, při kterém byl Michal dokonce navštívit v Německu svého osobního agenta, jsme se nakonec dohodli na stejné sumě, jako u Petra, tedy 75 tisíc korun za měsíc. V podpisu smlouvy tedy v tuto chvíli brání jen bývalý Michalův chlebodárce. Pevně věřím, že vše dobře dopadne a že uzavření smluv je na spadnutí..
.
Sykec odehrál na turnaji Brno Open 2011 pouhé dva zápasy. I přes tak malý počet špílů dokázal svým nesporným uměním přimět budoucí kolegy z Carpe Diem, aby pronesli své ano při otázce na jeho účinkování v tom našem nejkrásnějším dresu.
.
Michal se v sezoně bude honosit dresem s číslem 8, ve kterém hrával dříve Olin. Jsem přesvědčen, že dres bude v těch nejlepších rukách a nosit ho bude důstojný nástupce. (vypořádání s Olinem za dres posléze)
.
Krátké vyjádření Michala k jeho angažmá v klubu Carpe Diem:
" Jsem velice potěšen a rád přijímám nabídku"
.
I v případě Michala se těším na kvalitní spolupráci. Věřím, že se mu v klubu bude líbit, protože ho přivedl jeho dlouholetý kamarád Nekwish a tak bude mít od začátku silnou podporu. Na hřišti jistě budou tvořit nerozlučnou dvojici, stejně jako je tomu v osobním životě. Chip a Dále by mohli závidět. Tato dvojice známá širokou veřejností pod zkratkou Š.G. – Štatl Gruppe (podle shodného tetování na předloktí) je ve spojení pevná jako skála a futsalovému klubu tak vyrostl další stabilní opěrný bod stojící na bezmezném kamarádství. Náš tým totiž žije především z kamarádství…
.
A to je pravda!

První posilou se stává Bobo

S radostí Vám oznamuji, že první oficiální posilou našeho klubu pro jarní část soutěže se stal vytáhlý útočník, Petr "Bobo" Balhárek.
.
Svoje nesporné umění předvedl na celkem 5ti zápasech Brno Open 2011, ve kterých vstřelil jednu branku. Podílel se na nesčetně krásných akcí, ve kterých byl mozek prévě on. Do týmu koncepčně zapadl a v hlasování členů klubu šampionů jasně převážilo kladné vyjádření ve prospěch příchodu Petra. Petr, přezdívaný Bobo, se již podrobil vstupním zdravotním testům a k samotnému přestupu dojde dnes, o pul 4 na Nádru pod hodinama.

Zde bude podepsána smlouva na dobu neurčitou. Petr si příjde na v přepočtu 900.000 korun ročně, což činí 75.000 korun měsíčně. Jsou to srovnatelné platové podmínky, jaké měl ve svém bývalém fotbalovém působišti, Realu Zaragoza.
.
Z vyjádření Petra ke klubu a příchodu:
" Zájem hrát mám a to velký. Myslím si totiž, že potenciál v týmu rozhodně je a místo, které zaujímá v tabulce 2.D třídy, zaujímá neprávem. Mám z vašeho týmu fakt dobrý pocit. Jste podle mě dobrá parta a je s váma sranda. Budu asi nejmladší, ale mi to nevadí. Nenamluvli jsme toho moc, to máš pravdu, o to víc jsem rád, že můžu být ve vašem týmu a pokecat a dozvědět se o vás každém víc. :-) "
..toliko z oficiálního vyjádření našeho nového přírůstku.
.
Těším se na dlouhodobou spolupráci, přeji Ti mnoho zdaru, pěkných futsalových okamžiků a především pevné nervy, ty budeš v naší smolařské doslova sebevražedné partě potřebovat nejvíce. Vím o čem mluvím.. Od této chvíle tedy máme v týmu dva hráče podobného jména, útočná legie zkázy - Bebé a Bobo.